U bevindt zich hier: Home » Functies

Enkele standaard functies van de Sprinter 3000 software

Plannen van groupage, consolideren

Grouperen, consolideren en plannen van groupages wordt kinderspel met Sprinter 3000. Voeg met 1 klik uw Housezendingen toe aan de Masterzending. 

Zending etappes

In Sprinter 3000 werken we met zogenaamde “Zending Etappes”  (Shipment Legs). Dit heeft als voordeel dat alle modaliteiten kunnen worden ondergebracht in één zending. Elke etappe kan worden toegewezen aan een zogenaamde etappe eigenaar. Zo heeft u voor-, hoofd-, en natransport overzichtelijk in één zending.

Adres rollen

In Sprinter 3000 kan één adres verschillende rollen hebben. Is een klant tegelijkertijd ook je vervoerder, rederij of agent? Geen enkel probleem in Sprinter 3000. Ook kunnen van één bedrijf meerdere adressen genoteerd worden. Verder is er rekening gehouden met de verschillende adres layouts per land; alle adres informatie op de juiste plaats op uw documenten!

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die u met Sprinter 3000 in de toekomst heeft. Heeft u vragen over onze nieuwe webapplicatie? Stuur een email naar sales@cds-nl.com.

Inkoopcontrole

Verzamelfacturen van partners  controleert u razendsnel door de zeer slimme filtermogelijkheden.  In Sprinter 3000 staat een gehele periode aan zendingen bij elkaar en kan deze in een handomdraai gecontroleerd én geaccordeerd worden.

Adres rollen

Dubbele invoer van adressen is verleden tijd. In Sprinter 3000 kan één adres verschillende rollen hebben. Is een klant tegelijkertijd ook je vervoerder, rederij of agent? Geen enkel probleem in Sprinter 3000. Ook kunnen van één bedrijf meerdere adressen genoteerd worden. Verder is er rekening gehouden met de verschillende adres layouts per land; alle adres informatie op de juiste plaats op uw documenten!

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die u met Sprinter 3000 in de toekomst heeft. Heeft u vragen over onze nieuwe webapplicatie? Onze Acccount Manager Marscha Ensink beantwoordt ze graag! Mail haar op marscha@cds-nl.com.

Vraag uw gratis demo aan en ervaar het gemak!